0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Referenties

Onze tevreden klanten:

Sinds september 2018 werken wij samen met de Feedback Company. Deze onafhankelijke partij bundelt de ervaringen en meningen van onze klanten. Op deze manier zijn we naar (potentiële) klanten zo eerlijk en transparant mogelijk.

Catering Amstelveen
Wil de Groot

Beste Tessa,
Het was allemaal geweldig voor elkaar. Iedereen heeft gesmuld. De kinderen waren blij verrast dat er pannenkoeken waren, de volwassenen allen vol lof over het gebodene. Zojuist is ook de ‘afwas’ opgehaald. Kom zeker bij jullie terug en zal ook een beetje ‘mond op mond’ reclame maken.
Hartelijk dank,
Wil de Groot-Könemann

0.0000
Catering Amstelveen
Thomas Born

Hartelijk bedankt voor de uitstekende kwaliteit en bezorging van het buffet! Iedereen was erg te spreken over het eten en onze collega’s hebben een mooie en leuke dag gehad. Mag ik je vragen om de recepten van de sappen? Dit waren gisteren de absolute toppers en deze zou ik dan ook graag thuis willen maken. Nogmaals bedankt en jij ook een goed paasweekend! Met vriendelijke groet, Thomas Born  

5.0000
Catering Amstelveen

Het was een geweldige middag/avond, en ik ben superblij dat ik voor jullie catering gekozen heb. Niets anders dan lof voor jullie mooie hapjes en soepen.

4.0000
Catering Amstelveen
Gerard Bouwman

Het was gisteren een succes. Het buffet zag er niet alleen prima verzorgd uit, het smaakte ook heerlijk. Dit is voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet,
Gerard Bouwman

4.0000
Catering Amstelveen
Jiska Stroes

Alles is naar wens verlopen, de hapjes waren op tijd en ik heb veel positieve reacties gekregen van de gasten 's avonds. Speciaal compliment voor jullie bezorger, hij was erg beleefd en ontzettend enthousiast, leuk om zo iemand aan de deur te krijgen. En wie weet tot een volgende keer! Groet Jiska

5.0000
Catering Amstelveen
Riekelien van den Berg

Ik wil jullie bedanken voor de heerlijke hapjes, ze zagen er schitterend uit en de service was top. De gasten en organisatie hebben er van genoten. Geweldig, dank je wel!

5.0000
Catering Amstelveen
Dorien van Klaveren

De borrelhapjes hebben heerlijk gesmaakt en wat zag het er goed en mooi gemaakt uit. Iedereen heeft er van gesmuld. De chauffeur heeft het op tijd gebracht en weer opgehaald en het heel netjes en goed afgehandeld. Als we nog eens een cateraar nodig hebben dan bestellen we zeker weer bij jullie. Ik zal jullie zeker bij familie en vrienden aanbevelen.
Met vriendelijke groet,
Dorien van Klaveren

0.0000
Catering Amstelveen

Bedankt voor het vakwerk!

4.0000
Catering Amstelveen
Barry Wijnstroot

Hallo Tessa,
Allereerst willen we je bedanken voor de fantastische hulp die we hebben gekregen. Het was voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Het was werkelijk fantastisch geregeld en aan eten en drinken geen gebrek. Onze bewoners waren allemaal zeer tevreden voor herhaling vatbaar
nogmaals onze dank hier voor, namens onze bewoners en ik zelf.
Mvg Barry

5.0000