0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Bruiloft Catering

Wij maken de mooiste dag van uw leven, nog nét even mooier! Wij zeggen ''Ja!'' tegen kwaliteit, professionaliteit én lekker eten. Of het nu gaat om een diner, een barbecue of de gehele organisatie van uw bruiloft, Catering Amstelveen zorgt voor een onvergetelijke dag. Omdat wij úw huwelijksdag belangrijk vinden.
 
✓ Originele bruiloft catering       ✓ Unieke trouwlocaties       ✓ Inclusief personeel       ✓ Volledig verzorgd
 

Dé bruiloft cateraar van de regio

Catering tijdens uw bruiloft is ontzettend belangrijk. Vooral als het aan ons ligt. Wij koken met liefde en passie, en dat proef je! Op gebied van bruiloft catering is er veel mogelijk. Enkele ideeen voor uw bruiloft:

  • Een biologische barbecue
  • Een hippe foodmarket
  • Een walking of sit-down dinner

Liever knus met de bruiloft gasten aan een lange tafel genieten van een high tea? Ook dat kan! Wij zorgen desgewenst voor de tafels, stoelen, linnen, servies en bedienend personeel.

Wij adviseren u graag over bruiloft catering en maken graag voor uw een voorstel op maat, passend bij uw wensen.

 

Onvergetelijke locaties voor uw bruiloft

Catering Aelsmeer werkt nauw samen met prachtige officiële trouwlocaties. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen locatie aandragen. Ook een bruiloft bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. 
 
Wij bieden u een totaal concept, namelijk uw bruiloft van A tot Z. Wij leveren maatwerk waarbij wij rekening houden met de specifieke wensen van het bruidspaar. Hierdoor wordt de dag van uw leven niet alleen persoonlijk maar ook echt zoals u echt wilt!
 

De styling & aankleding van uw bruiloft

Styling en decoratie is onmisbaar op een bruiloft. Naast bloemen en ballonnen geven we ook op veel andere creatieve manieren vorm aan uw bruiloft. Bruiloft styling binnen een thema of kleur? Dat kan! Heeft u al gedacht aan een van de volgende thema's?

  • Vintage (met o.a. polaroid foto's, een wensboom, jute kussens en vintage servies)
  • Festival (met o.a. gekleurde vlaggenlijnen, lampionnen en zitzakken)
  • Ibiza (met o.a. witte vlaggen, strikken aan de stoelen en opblaasletters)

Bij bruiloft versiering mogen ballondecoraties zeker niet ontbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan helium duiven, een bruidspaar gemaakt van ballonnen en grote witte ''Just Married''- ballonnen. Ook voor op de statafels en voor aan de stoelen hebben wij passende ballondecoratie en versieringen.

Wij werken samen met een creatief team welke met liefde zorgdragen voor de styling op uw bruiloft. Heeft u een eigen thema? Laat het ons weten, dan maken wij een voorstel op maat! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak  om uw wensen te bespreken.

Ontvang direct advies voor uw bruiloft