0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering voor diverse gelegenheden

Catering Aelsmeer verzorgt de catering voor iedere gelegenheid. Geeft u een feest? Gaat u trouwen of organiseert u een bedrijfsfeest? Dan bent u bij Catering Aelsmeer aan het juiste adres! Omdat wij uw feest belangrijk vinden, wat u ook viert.
 

Catering van A tot Z

Het is wel zo fijn als u compleet wordt ontzorgd. Dat vinden wij ook! Daarom regelen wij alles! Maar dan ook echt alles van A tot Z. Van meubilair tot een DJ en van tenten tot koks op locatie. Het maakt niet uit wat of waar u het feestje wilt vieren, wij nemen graag alle zorg uit handen zodat u kunt genieten van uw eigen feestje. Catering Aelsmeer regelt de catering voor zeer uiteenlopende feesten en partijen. Zo zijn wij gespecialiseerd in: 
 
Met ruim tien jaar ervaring biedt Catering Aelsmeer een totaalconcept in catering voor zowel bedrijven als particulieren. Wij nemen graag alles zorg uit handen en regelen voor u tevens het benodigde meubilair, glaswerk, servies, aankleding en bedienend personeel.
 
Catering Rondbrengen  Catering mensen aan het eten
 
Staat uw keuze niet op de website? Wij helpen u graag persoonlijk verder! Stuur een bericht via ons contactformulier of bel met ons op 0297-367979.
 
Benieuwd welke klanten u voorgingen?